Μπάρκας: «Είμαστε άξιοι πρωταθλητές»

Το ΟΑΚΑ χόρευε στους ρυθμούς της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι είμαστε άξιοι πρωταθλητές», ήταν το μήνυμα του Βασίλη Μπάρκα στον ΣΠΟΡ ΦΜ. Ο Έλληνας πορτιέρε τόνισε ότι σε κάθε ματς πάλευαν και έδιναν και την ψυχή τους, ενώ αποθέωσε τον Μανόλο.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Ήταν μέσα στα όνειρά μου, ήταν κάτι το οποίο συζήτησα από την αρχή. Ήταν κάτι που μας έκανε όλους χαρούμενους, τον πρόεδρο, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και τον κόσμο. Ήμασταν ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα. Ακόμη κι όταν έβγαιναν οι τραυματισμοί έρχονταν άλλοι παίκτες από πίσω»

Για τη φετινή του σεζόν: «Ξεκίνησα με τραυματισμό, έκανα πολύ καλή δουλειά μαζί με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη . Κάνουμε πολύ καλή δουλειά όλοι οι τερματοφύλακες και νομίζω πως αυτό βγαίνει προς τα έξω. Νομίζω ότι όλοι οι τερματοφύλακες πήγαμε καλά στο ροτέισον. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας αλλά συναγωνισμός».

Για τον Χιμένεθ: «Είναι άνθρωπος που έχει ζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον ήταν καλύτερες οι συνθήκες για να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Έκανε πολύ καλή διαχείριση και ανάλυση αντιπάλων αλλά και ψυχολογίας εντός των αποδυτηρίων».

Για το τι θα θυμάται: «Όλη η πορεία αλλά και το κλίμα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σταθώ σε συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε κάθε ματς παλεύαμε και δίναμε την ψυχή μας για το πρωτάθλημα. Όσο περνούσαν τα παιχνίδια σκεφτόμασταν την κατάκτηση ολοένα και περισσότερο».

Για τη συνέχεια: «Θέλω να δουλεύω και να δείξω τις ικανότητές μου. Περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά, να πάρουμε και το Κύπελλο και να συνεχίσουμε».

Για την απόφαση που εκκρεμεί: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Πιστεύω ότι θα βγούμε πρωταθλητές χωρίς σκιές και χωρίς τίποτα».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Πρέπει να σεβαστεί η μία ομάδα την άλλη. Καταρχήν ελπίζω να δούμε ποδόσφαιρο, γιατί αυτό πέρσι δεν έγινε. Μακάρι να έρθουν οικογένειες και παιδιά στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X