Η γραμματέας της Επιτροπής Εφέσεων καταθέτει στον Αρειο Πάγο και διαψεύδει τον Σκουτέρη!

Για να μην τρελαθούμε…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέγα θέμα δημιουργείται ξανά με τον Εφέτη Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος ακόμη δεν έχει βγάλει την απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ αναφορικά με την τιμωρία του για τα αίσχη της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Σε ένα ματς που για πρώτη φορά εμφανίστηκε ιδιοκτήτης ομάδας να κάνει ντου την ώρα του αγώνα με όπλο στον αγωνιστικό χώρο!

Το θέμα που δημιουργείται, αποκαλύπτει το dikisports, το οποίο αναφέρει ότι η γραμματέας της Επιτροπής Εφέσεων διαψεύδει τον Σκουτέρη αναφορικά με την μεταμεσονύκτια απόφαση του να αθωώσει τον ΠΑΟΚ για ότι έγινε με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στην εκδίκαση της υπόθεσης του διακοπέντα αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δ.Σκουτέρης δήλωσε ότι παρέδωσε τουλάχιστον μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα (δηλαδή στις 10 Μαρτίου) το διατακτικό της εφετειακής απόφασης του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Τον διαψεύδει η γραμματέας της Επιτροπής Σ.Πρίφτη, η οποία κατέθεσε στην Αρεοπαγίτη Δ.Μπιτζούνη ότι ο κ.Σκουτέρης της τηλεφώνησε στις 00.05 της 11ης Μαρτίου για να παραδώσει το διατακτικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X