Nέα προσφυγή του ΠΑΟ στο Διαιτητικό για μη ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμων!

Nέα προσφυγή του ΠΑΟ στο Διαιτητικό για μη ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμων!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για αναίρεση της αφαίρεσης τριών βαθμών στην υπόθεση Βέμερ με νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν από τον Παναθηναϊκό επειδή δεν κατέβαλε στον Βέμερ 500.000 ευρώ βάσει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Αν ο Παναθηναϊκός δε συμμορφωθεί τότε η ποινή θα συνεχίσει να ισχύει και θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα. Όταν οι βαθμοί που θα του αφαιρεθούν φτάσουν του εννέα, δηλαδή εφόσον δεν πληρώσει τον Βέμερ έως τις 4 Μαΐου, τότε βάσει του κανονισμού υποβιβάζεται.

Ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός έχει προσφύγει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας ερμηνεία της ποινής και υποστηρίζοντας ότι πρέπει να καταβληθεί μία δόση στον Βέμερ και όχι το σύνολο του ποσού.
Το SDNA, που από την πρώτη στιγμή φέρνει στο φως όλα τα νέα της υπόθεσης, από την οποία οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με υποβιβασμό αποκαλύπτει τα εξής:

Πρώτον η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο περί «ερμηνείας της ποινής» θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου.
Δεύτερον ο Παναθηναϊκός έκανε νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την αναστολή ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης βαθμών μέχρι να εκδοθεί η απόφαση περί ερμηνεία της ποινής, που όπως προαναφέραμε θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην αίτηση η «πράσινη» ΠΑΕ υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που δεν ανασταλεί η ενεργοποίηση της ποινής και αφαιρεθούν βαθμοί «θα προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X