Τέλος στα αστεία περί... Photoshop βάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ!

Στις 11 Μαρτίου έγινε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Για το ντου του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη, τις απειλές στον Κομίνη και όλα όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκε πρωτόδικα. Ομως, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση καθώς ελπίζει ότι ξανά με Εφέτη Σκουτέρη θα… ψαλιδιστεί η ποινή του και ελπίζε σε θαύμα για να… ξαναμπει στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ την Κυριακή τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, αν κερδίσει τον Λεβαδειακό κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο. Ομως, ο Σκουτέρης ακόμη δεν έχει βγάλει απόφαση για την έφεση. Και ας έχουν περάσει τόσες ημέρες από την εκδίκαση της, όταν προκλητικά… ρωτούσε τον ΠΑΟΚ αν τον θεωρεί ικανό δικαστή. Τον ΠΑΟΚ, μόνο…

Ομως αυτή η αργοπορία του Σκουτέρη και το ότι δεν έχει επικυρώσει και ο ίδιος την ποινή που πρέπει να διατηρηθεί στον ΠΑΟΚ για τα αίσχη της Τούμπας, έχει φτάσει στην FIFA.

Ως γνωστόν, τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η αρμόδια Επιτροπή της FIFA σχετικά με την εισήγηση περί Grexit που έχει υποβάλει η διορισμένη από τη FIFA στην ΕΠΟ, «Επιτροπή Παρακολούθησης», εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαιτέρως δε λόγω της ένοπλης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο οποίος διεκόπη οριστικά και οδήγησε στην αναβολή του πρωταθλήματος για μία αγωνιστική με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Η απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί από το κογκρέσο της FIFA που θα συγκληθεί στις 10 Ιουνίου στη Μόσχα. Και αν ο Σκουτέρης δεν αποφασίσει με βάση τα όσα είδαμε και με βάση τους νόμους, τότε η FIFA θα… περιμένει στη γωνία.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X