Πάρτε βαθιά... ανάσα -Δείτε την απίστευτη παρακάμερα της μεγάλης πρόκρισης (VIDEO)

Πάρτε βαθιά... ανάσα -Δείτε την απίστευτη παρακάμερα της μεγάλης πρόκρισης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χθεσινός επαναληπτικός ημιτελικός της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ επεφύλασσε ένα απίστευτο φινάλε με το ανάποδο ψαλίδι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο κόσμος της ΑΕΚ έζησε μία ακόμα από τις πολλές… παραμυθένιες βραδιές που του έχει χαρίσει εφέτος αυτή η ομάδα και ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα πιο μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Ολυμπιακό Στάδιο φορέσει ξανά τα γιορτινά του από άκρου εις άκρον (τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό «φεύγουν» με… αδιανόητους ρυθμούς) για να πανηγυρίσει μία νίκη που μπορεί και να σημάνει την κατάκτηση του τίτλου, το ΑΕΚ TV μάς θυμίζει με το βίντεο αυτό όσα έγιναν χθες το βράδυ και ειδικά στο δραματικό τελευταίο δεκάλεπτο που ως κατάληξη είχε τις απίστευτες σκηνές που ζήσαμε στις καθυστερήσεις. Μπορείτε να τις απολαύσετε ξανά από την κάμερα του ΑΕΚ TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X