Είναι ο Βίκτωρας Ρέστης «συμπαίκτης» του Πιεμπονγκσάντ;

Είναι ο Βίκτωρας Ρέστης «συμπαίκτης» του Πιεμπονγκσάντ;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο όνομα του Παιρότ Πιεμπονγκσάντ κυριαρχεί στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες καθώς ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την πράσινη ΠΑΕ με τον πλέον επίσημο τρόπο και πλέον αυτό που αναμένεται είναι η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στην πρόταση που του έχει γίνει.

 Μία σημαντική παράμετρος του ζητήματος είναι το κατά πόσον ο Ταϊλανδός μεγιστάνας έχει στο πλευρό του και Έλληνες επιχειρηματίες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport «συμπαίκτης» του Πιεμπονγκσάντ είναι ο Βίκτωρας Ρέστης. Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται, ο γνωστός επιχειρηματίας θα βρεθεί στο νέο σχήμα της ΠΑΕ εφόσον τελικώς υπάρξει αλλαγή σκυτάλης.

Πέραν του Βίκτωρα Ρέστη, υπάρχουν φήμες πως στην προσπάθεια αυτήν εμπλέκεται και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Κάτι που, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται από τον ίδιο. Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου ενώ προ κάποιων μηνών είχε κάνει μία απόπειρα να μπει πιο δυναμικά στην ΠΑΕ ωστόσο αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X