«Ματιές» Ολυμπιακού σε Λάζαρο και Κουρμπέλη

«Ματιές» Ολυμπιακού σε Λάζαρο και Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία κίνηση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο δεν έχει γίνει από πλευράς Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, όπως και το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

 Επιθυμία των «ερυθρόλευκων» πάντως είναι να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο κι όπως αναφέρει η “Live Sport” στον Ολυμπιακό τσεκάρουν τις εξελίξεις με τον 31χρονο άσο. Κάτι ανάλογο μάλιστα συμβαίνει και για την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τη συζήτηση ωστόσο να είναι διαφορετική αν ένας από τους δύο ή και οι δύο μείνουν ελεύθεροι.

Προτεραιότητα αποτελούν οι συζητήσεις για την εκκαθάριση του υπάρχοντος ρόστερ και στη συνέχεια, σε συνεννόηση πάντα με τον Πέδρο Μαρτίνς, θα αποφασιστούν οι προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X