Ο ΑΕΚτζής ψαράς στο Καστελόριζο που τρέλανε τον Τσίπρα! (VIDEO)

Ο ΑΕΚτζής ψαράς στο Καστελόριζο που τρέλανε τον Τσίπρα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι την ήθελε εκείνη την αναφορά στο πρωτάθλημα ο Αλέξης Τσίπρας; Τότε που έλεγε πως ίσως έφτασε η στιγμή να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Η κούπα γίνεται «κιτρινόμαυρη» και οι Ενωσίτες ζορίζουν τον Πρωθυπουργό. Χαρακτηριστική είναι η τρομερή σκηνή από την παρουσία του σήμερα στο Καστελόριζο.

Ο Τσίπρας έκανε μια βόλτα στην προκυμαία του νησιού. Στάθηκε μπροστά σε ένα καϊκι με υψωμένη τη σημαία της ΑΕΚ. «Για ποιο λόγο η σημαία;», ρώτησε και η απάντηση τον άφησε…ξερό. «ΑΕΚ. ΑΕΚτζήδες είμαστε βέβαια. ΑΕΚάρα. Φέτος θα το πάρουμε. Δόξα τω θεό, εφέτος εντάξει. Να γελάσουμε και εμείς έπειτα από τόσα χρόνια», του είπε ο ψαράς από το Καστελόριζο που αποδείχθηκε τρελαμένος Ενωσίτης.

«25 χρόνια;», ρώτησε ο Τσίπρας – σ.σ. 24 κύριε Πρωθυπουργέ – για να συνεχίσει ο Ενωσίτης του νησιού: «Ημουν μαθητής στη Ρόδο στο τελευταίο πρωτάθλημα. Πήγαινα γυμνάσιο. Τώρα ήρθε ο καιρός να πανηγυρίσουμε». Και δεν ήταν ο μόνος. Αμέσως μόλις άκουσε αυτά, ο Υπουργός, Νεκτάριος Σαντορινιός είχε θερμό «χάι-φάιβ» με τον Ενωσίτη και ο Τσίπρας δεν ήξερε από πού του…έρχονταν.

«Και εσύ ΑΕΚ είσαι;», αναρωτήθηκε. Και όταν ο Σαντορινιός απάντησε ξεκάθαρα: «Εννοείται», ο Τσίπρας απογοητεύτηκε: «Ρε που έχω μπλέξει!». Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας βρέθηκε με μαθητές του νησιού και απόλαυσε τη στιγμή που οι μικροί του έλεγαν ότι είναι Παναθηναϊκός, ενώ δεν χάλασε το χατίρι και σε μαθητή που του είπε ότι είναι Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X