Αποθεώνουν την ΑΕΚ οι Αργεντινοί! - «Από την κόλαση στον Δία!» (ΦΩΤΟ)

Τα δύο βραβεία του Αραούχο... (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα πλέον, μετά και τη νίκη στα Χανιά, έχει ήδη αρχίσει να ανηφορίζει την… Δεκελείας! Η ΑΕΚ είναι αγκαλιά με τον τίτλο μετά από 24 χρόνια και οι Αργεντινοί ασχολούνται με την ομαδάρα του Μανόλο.

Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Αργεντινής, αποθεώνει τα κατορθώματα της Ένωσης και του παικταρά της, του Σέρχιο Αραούχο! Κάνουν μια αναδρομή στην αναγέννηση της ΑΕΚ μετά την «πτώση» της το 2013, έχοντας ως κεντρικό τίτλο «από την κόλαση στον Δία». Αναφέρονται στους αντιπάλους των «κιτρινόμαυρων» τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό ενώ για τον ΠΑΟΚ, σχολιάζουν χαρακτηριστικά «έχασε το πρωτάθλημα μετά και το σκάνδαλο, όπου ο πρόεδρος του μπήκε στο γήπεδο με όπλο».

Φυσικά, στέκονται στη συνεισφορά του συμπατριώτη τους, του Σέρχιο Αραούχο που με τα 10 γκολ οδηγεί την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Η δόξα είναι κοντά» σχολιάζουν οι Αργεντινοί που θυμούνται τους πρώην ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου»,  Μπλάνκο, Σκόκο και Σάχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X