Εξαλλοι στην ΑΕΚ με την ΕΡΤ για τα αίσχη της «Αθλητικής Κυριακής»!

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με την ΕΡΤ για τα αίσχη της «Αθλητικής Κυριακής»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Tα όσα ακούστηκαν απόψε στην ΕΡΤ όλων των Ελλήνων και στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής με την ανοχή της διοίκησης της και ευθύνη των δημοσιογράφων της, έχουν προκαλέσει οργή στην ΠΑΕ ΑΕΚ!

Μάλιστα, στην ΑΕΚ ανέφεραν ότι για «το αποψινό σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση. Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων»».

Μάλιστα, για όσα είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ δίχως αντίλογο οι Παντελής Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Γιώργος Μίνος η ΑΕΚ θα εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα  η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ και στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ γιατί θεωρεί απίστευτο unfair αυτό που έγινε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό όταν μια υπόθεση κρίνεται αυτή τη στιγμή σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση. Όσο για την προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΡΤ να σώσουν την… κατάσταση, αναζητώντας την τελευταία στιγμή, κάποιον από την ΑΕΚ να βγει… τηλεφωνικά, αυτό είναι κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της Ένωσης. «Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο »τόνιζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ.

Και τέλος υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια στον κόσμο της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα για τον… μονόλογο του ΠΑΟΚ, την στιγμή που πληρώνεται από κάθε Ελληνα φορολογούμενο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X