Ακόμα να χωνέψουν στον ΠΑΟΚ, ότι ούτε με κιάλια δε βλέπουν την πλάτη της ΑΕΚ!

Ακόμα να χωνέψουν στον ΠΑΟΚ, ότι ούτε με κιάλια δε βλέπουν την πλάτη της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δε λένε να βάλουν μυαλό στον ΠΑΟΚ! Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολιόταν με τα καμώματα τους, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και αυτοί συνεχίζουν να… πετούν χαρταετό!

Χθες, ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, στη συγκέντρωση των οπαδών του «Δικεφάλου». Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος σχολίασε το ντροπιαστικό γεγονός: «Ο κ. Φωκάς να παραιτηθεί από τον τωρινό του εργοδότη, τον οποίο καθυβρίζει και να πιάσει δουλειά στον νέο, στον ΠΑΟΚ του κ. Σαββίδη. Να επιστρέψει και το σύνολο της αποζημίωσης που έχει λάβει από τον ακατονόμαστο τωρινό του εργοδότη. Καλή σταδιοδρομία, αλλά ούτε με το νέο του εργοδότη θα δει πρωτάθλημα».

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ: «Προφανώς ο κ. Δημήτρης Καμμένος- βουλευτής Πειραιά για να μην ξεχνιόμαστε- εντάσσεται σε αυτούς που κάνουν τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ να μην πάρει και τυπικά αυτό που κατέκτησε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αντί να βλέπει φαντάσματα ας προσποιηθεί τον τραυματία ή τελοσπάντων τον τρομοκρατημένο μπας και αποχωρήσει κι αυτός και ησυχάσουμε κι εμείς».

Πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις, να κλάψεις ή να γελάσεις…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X