Το (προ)τελευταίο βήμα πριν την κούπα (19:30 LIVE enwsi.gr)

Σιμόες: «Οικογένεια, είμαστε ΑΕΚ, έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον ουραγό και καταδικασμένο Πλατανιά (19:30, Novasports 1, enwsi.gr). Στις τάξεις του “Δικεφάλου” θέλουν μόνο τη νίκη για να επιστρέψουν από την Κρήτη αγκαλιά με τον τίτλο.

Η αποστολή έφτασε χθες στα Χανιά όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής και για αυτό τον κόσμο θέλουν να αγωνιστούν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι  εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Λιβάγια και Βράνιες (με τον Βόσνιο να είναι και τραυματίας), καθώς κι ο τραυματίας Κλωναρίδης. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία του Τσιντώντα, με τον Μπακάκη δεξιά, τον Λόπες αριστερά και τους Λαμπρόπουλο-Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας. Οι Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μασούντ σε ρόλο επιτελικού μέσου, τον Χριστοδουλόπουλο δεξιά και τον Μπακασέτα αριστερά, ενώ ο Αραούχο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή πέρα από τους παραπάνω και οι Γκάλο, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γιακουμάκης, Κονέ και Μοράν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X