Προβληματισμός για Μοράν και πρόωρο «τέλος»

Προβληματισμός για Μοράν και πρόωρο «τέλος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύντομη αναμένεται να είναι η παρουσία του Έρικ Μοράν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν ατζέντηδες από την ιβρηρική χερσόνησο.

Ο υψηλόσωμος Ισπανός κεντρικός μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο υπογράφοντας με τους «κιτρινόμαυρους» κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών ωστόσο ενδέχεται η συνεργασία των δύο πλευρών να «σπάσει» πρόωρα.

Η παρουσία του Μοράν στην ΑΕΚ δεν έχει πείσει και οι άχρωμες-άνευρες εμφανίσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «ΩΡΑ» έχουν δημιουργήσει προβληματισμό. Την ίδια στιγμή, στην αρνητική αγωνιστική του εικόνα προστίθενται τα περιστατικά στα οποία «έβγαλε» προς τα έξω νεύρα.

Ο Χιμένεθ δεν έχει εκφράσει επισήμως γνώμη για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ωστόσο στην Ισπανία αναφέρεται από ατζέντηδες ότι η ΑΕΚ και ο Μοράν δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και πέρα από το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X