Η μάχη της 3ης θέσης και το ματς του ρυθμού

Η μάχη της 3ης θέσης και το ματς του ρυθμού
Photo Credits: INTIME

Το ματς της Λάρισας επανέφερε την ΑΕΚ σε συνθήκες κανονικότητας. Επειτα από τη σοκαριστική ήττα από τον ΠΑΟΚ, η Ενωση άνοιξε το ρόστερ της, έδειξε την ποιότητα της και κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη στη Λάρισα. Πλέον, η ΑΕΚ έφτασε στις 14 νίκες και έχει στα τρία τελευταία ματς της κανονικής περιόδου να υποδεχθεί Προμηθέα και Κύμη, αλλά και να παίξει ως φιλοξενούμενη με τον Παναθηναϊκό. Υπό προϋποθέσεις, ο στόχος της 3ης θέσης παραμένει εφικτός.

Ο Προμηθέας βρίσκεται ήδη στις 14 νίκες και σήμερα υποδέχεται τον Κόροιβο στην Πάτρα, προτού έρθει να παίξει με την ΑΕΚ και κλείνει υποδεχόμενος Λαύριο και Ολυμπιακό. Λογικά, θα φτάσει στις 16 νίκες. Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης 14 νίκες, παίζει σήμερα με το Λαύριο και στα τρία υπόλοιπα ματς κατεβαίνει Αθήνα για να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Πανιώνιο, ενώ υποδέχεται στην Πυλαία τον Φάρο. Λογικά και αυτός θα φτάσει στις 16 νίκες, εκτός εάν χάσει από το Λαύριο και το βάλει στο κόλπο της τετράδας. Η ΑΕΚ υστερεί στην ισοβαθμία από τον ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να ελπίζει πως θα ξεπεράσει τον Προμηθέα και θα στραβοπατήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην ΑΕΚ θέλουν να μην υπάρξει κενό μέχρι το final 4. Και έτσι βλέπουν θετικά τη σκέψη του ΕΣΑΚΕ για να πραγματοποιηθεί το ματς με τον Προμηθέα – αρχικώς ήταν προγραμματισμένο για 5 Μαϊου – στις 28 Απριλίου. Αντίθετα, η προοπτική να γίνει το ματς στις 30 Απριλίου δεν είναι καλή, καθώς θα πρέπει η ΑΕΚ να δώσει ένα δύσκολο ματς μόλις τρεις ημέρες πριν τον ημιτελικό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X