Σκουρτόπουλος: «Διαφορά ποιότητας και βαθύτερο ρόστερ η ΑΕΚ»

Σκουρτόπουλος: «Διαφορά ποιότητας και βαθύτερο ρόστερ η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής των Λαρισαίων, Θανάσης Σκουρτόπουλος αφού αναγνώρισε τη διαφορά ποιότητας που έχει η ΑΕΚ από τη δική του ομάδα, στη συνέχεια τα έριξε στη… διατησία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Η ΑΕΚ σίγουρα έχει διαφορά ποιότητας και βαθύτερο ρόστερ. Είχαμε και τον Μπαρτ τραυματία, έπαιξε με δύο ενέσεις. Αυτό είναι προς τιμήν του. Προσπάθησε όσο μπορούσε. Φάνηκε το πρόβλημα στους ψηλούς μας. Ειδικά με ομάδες που έχουν τέτοιο μέγεθος.

Από την άλλη έχουμε αρχίσει και προβληματιζόμαστε με την όλη κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτά. Μετά το ρεσιτάλ της Αμαλιάδας που σε 2′ είχαμε 7 φάουλ και μια τεχνική ποινή, σήμερα στο γήπεδό μας οι βολές είναι 17-35 υπέρ της ΑΕΚ. Είδατε το παιχνίδι, αν μπορείτε να μου πείτε από πού βγαίνει αυτή η διαφορά, να την καταλάβω και εγώ. Αυτά που έχουν δει φέτος τα μάτια μας δεν ξέρω από πού προέρχονται. Ας τα σκεφτούν αυτοί που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας» και συμπλήρωσε για τη συνέχεια της ομάδας του:

«Δύσκολο είναι για όλους. Αν μπορέσουμε, θέλουμε να κάνουμε άλλη μια νίκη. Έχουμε το αβαντάζ, οι άλλοι μας κυνηγούν. Θα συνεχίσουμε μέσα στο γήπεδο να παλεύουμε καθαρά, χωρίς καμία ματωμένη μύτη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζω το ίδιο να γίνει παντού».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X