Σάκοτα: «Να είμαστε έτοιμοι και υγιείς για το Final 4»

Eικόνες από το ΓΣΛ Φάρος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΓΣΛ-Φάρου, αλλά και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

 Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα, απλά είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε πέσει αρκετά. Ήταν σημαντικό αυτό το ματς για εμάς, για να γυρίσουμε στις νίκες. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, είχαμε και απουσίες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, που είχαμε αλλαγές στα πικ εν ρολ. Κουράστηκε και ο Μπαρτ με το κυνήγι μας. Δεν τον ακολούθησαν οι υπόλοιποι και το εκμεταλλευτήκαμε με τα ριμπάουντ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πολύ σημαντικό για τη θέση που θέλουμε να είμαστε στο τέλος».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε 20 μέρες μέχρι το Final 4 ή λιγότερες αν παίξουμε με τον Προμηθέα. Καλό θα είναι αυτό, για να έχουμε ένα παιχνίδι πριν το Final 4 στα πόδια μας. Θα δώσουμε και δύο μέρες ρεπό και στη συνέχεια θα κάνουμε προπονήσεις για να είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Να είμαστε και όλοι υγιείς, γιατί χωρίς όλους, δεν είμαστε ίδια ομάδα».

Για το ότι ανέλαβε την ομάδα στα δύσκολα δήλωσε: «Θα προτιμούσα τα εύκολα (γέλια). Είναι δύσκολη έτσι κι αλλιώς η προπονητική. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη και δικαιολογίες. Μας κάνουν συνέχεια κριτική αν δεν κερδίζουμε, άνθρωποι είμαστε κι εμείς και προσπαθούμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X