Συγκινητικό μήνυμα Σορεντίνο: «Δύο υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Συγκινητικό μήνυμα Σορεντίνο: «Δύο υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες η ΑΕΚ είχε τα γενέθλια της και φυσικά ο Στέφανο Σορεντλινο δεν την ξέχασε. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ένωσης, με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ και την επίσκεψη του πρώην συμπαίκτη του, Μπρούνο Τσιρίλο, χαρακτήρισε υπέροχα τα χρόνια που πέρασε στους «κιτρινόμαυρους».

«Στην Αθήνα τον αποκαλούν ακόμα “Σέξι Μπρούνο”. Γιατί μια φορά είχε τραβήξει το σορτς του και είχε φανεί ο μηρός του. Καλές στιγμές. Μαζί φορούσαμε την φανέλα της ΑΕΚ. Οι πρώτοι Ιταλοί. Δύο υπέροχα χρόνια. Κερδίσαμε την Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν το 2007. Συμπαίκτες, εντός και εκτός γηπέδου, ήμασταν επίσης γείτονες.

Ήταν ο Μπρούνο που με βοήθησε μετά από ένα άσχημο τροχαίο και με πήγε στο νοσοκομείο. Αν συνεχίζω να κάνω αυτή τη δουλειά, είναι επίσης χάρη σε αυτόν. Σήμερα είναι τα γενέθλια της ΑΕΚ και ο Μπρούνο με επισκέφτηκε. Κάθε φορά που τον βλέπω, τον αποκαλώ «Σέξι Μπρούνο».

https://www.instagram.com/p/BhhWwmUhR0j/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X