Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπάμπης -Στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα

Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπάμπης -Στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάρης Μπάμπης είχε ραντεβού με την… ατυχία, καθώς υπέστη τελικά ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο νεαρός παίκτης μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα μπει στο χειρουργείο (πιθανότατα την Τρίτη από τον Λάκη Νικολάου), ενώ η οικογένεια της ΑΕΚ του ευχήθηκε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω στην αγωνιστική δράση και υπήρξε και επικοινωνία με τους γονείς του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε σήμερα ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πάρης Μπάμπης. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο γόνατο του ταλαντούχου αμυντικού μέσου. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη ποδοσφαιρική οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, προκειμένου να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την πρώτη περιπέτεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X