Σάκοτα: «Έχουν χαλάσει τα σχέδιά μας»

Σάκοτα: «Έχουν χαλάσει τα σχέδιά μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την αυριανή (14/04) αναμέτρηση με τον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρος και στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ εστίασε στο μαρκάρισμα των Μπαρτ, Παπαντωνίου και Σάφτενααρ και έθεσε τον στόχο των τριών νικών μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

 Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για την αναμέτρηση στη Λάρισα τόνισε: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου η ομάδα έχει χαλαρώσει αρκετά μετά τους αγώνες με τη Στρασμπούρ.  Θα έλεγα ότι έχουν χαλάσει κάπως τα σχέδιά μας, καθώς το πρόγραμμα που είχαμε δεν ήταν τόσο δύσκολο για να κρατήσουμε μια θέση στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από τα τέσσερα ματς που απομένουν στην κανονική διάρκεια. Ο αυριανός μας αντίπαλος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο ΟΑΚΑ. Έχει φέρει νέους παίκτες, όπως ο Μπαρτ που είναι σκόρερ και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα.  Στα γκαρντ επίσης ο Παπαντωνίου διανύει εξαιρετική χρονιά και επίσης ο Σάφτενααρ που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Θέλει προσοχή αύριο. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X