Προκλητική παρέμβαση Παρασκευόπουλου υπέρ του ΠΑΟΚ

Προκλητική παρέμβαση Παρασκευόπουλου υπέρ του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τοποθέτηση του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Καθηγητή Νομικής Α.Π.Θ, Νικόλαου Παρασκευόπουλου, είναι μια πάγια τακτική των διαδίκων να… εμπλέξουν τον δικαστή με στόχο να τον εξουδετερώσουν, κάτι που όπως τόνισε, επιχείρησε και η ΑΕΚ με το αίτημα που κατέθεσε.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Ο Δικαστής εκπληρώνει την αποστολή του, ενεργώντας ως αμερόληπτος τρίτος. Ένα κλασσικό τέχνασμα των διαδίκων είναι να προσπαθούν να τον εμπλέξουν στη διαμάχη, ως «φίλο», «αντίπαλο» κλπ και έτσι να τον εξουδετερώσουν .

Αυτή την εξουδετέρωση επιχειρεί προφανώς να μεθοδεύσει το αίτημα εξαίρεσης κατά του Αθλητικού Δικαστή Δ. Σκουτέρη που κατέθεσε η ΑΕΚ. Ευτυχώς, το άμεσο σχόλιο του ΠΑΟΚ ήταν ευπρεπές.

Βασικό όμως είναι η κακή αρχή να μην έχει συνέχεια: οι διάδικοι, εμπλεκόμενοι κλπ να σέβονται τη δικαιοσύνη και να μην την καταγγέλλουν σε κάθε βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X