Γιάνκοβιτς: «Σε τρομερή κατάσταση η Μούρθια, αλλά η ΑΕΚ είναι το φαβορί»

Γιάνκοβιτς: «Σε τρομερή κατάσταση η Μούρθια, αλλά η ΑΕΚ είναι το φαβορί»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6  για τη μεγάλη μάχη της ΑΕΚ με τη Μούρθια στο Final-4 του Basketball Champions League. Ο φόργουορντ της Ανδόρας έχρισε φαβορί την Ένωση, ωστόσο επισήμανε ότι η Μούρθια είναι σκληρή ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς

Για την πορεία της Ανδόρας: «Είμαστε σε καλή φάση. Μπορούσαμε να νικήσουμε την Μπούργος και μπορεί να ήμασταν και πέμπτοι. Δυστυχώς δεν έγινε και πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή (σ.σ. με την Εστουδιάντες) ένα σημαντικό ματς».

Για τη Μούρθια που είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Basketball Champions League:«Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να παίξει με τη Λούντβιγκσμπουργκ στα ημιτελικά η ΑΕΚ. Είναι άπειρη και γερμανική ομάδα, γιατί πιστεύω ότι η Μούρθια είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και σε τρομερή κατάσταση. Είναι σκληρή ομάδα, παίζει ξύλο και γενικά… δέρνει στο γήπεδο. Έχει εκτελεστές και πλέι μέικερ σφαίρες. Φαβορί είναι η ΑΕΚ, λόγω έδρας και ποιότητας παικτών, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έχει ένα πλήρες ρόστερ και καλό προπονητή η Μούρθια».

Για το Παναθηναϊκός-Ρεάλ στα playoffs της Ευρωλίγκας: «Θα είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη. Η Ρεάλ είναι σχετικά έτοιμη. Εδώ στην Ισπανία τα εύκολα παιχνίδια τα καθαρίζει γρήγορα και άνετα, ενώ γυρίζουν σιγά σιγά και κάποιοι τραυματίες. Είναι μία πολύ πλήρης ομάδα. Σε θέματα ετοιμότητας πιστεύω ότι υπερέχει γιατί παίζει πιο υψηλού επιπέδου ματς στην Ισπανία σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που παίζει στην Α1. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και επειδή διψάει και ο κόσμος, θα τα δει πολύ σοβαρά αυτά τα παιχνίδια. Είναι δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ και μπορεί να σε οδηγήσει στο Final Four. Βλέπω πολλά ματς και μπορεί να έχουμε και πέμπτο ματς σε αυτή τη σειρά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X