Κάλα: «Στον Χιμένεθ οφείλει το άλμα στην καριέρα του ο Μανωλάς»

Κάλα: «Στον Χιμένεθ οφείλει το άλμα στην καριέρα του ο Μανωλάς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μανόλο Χιμένεθ μίλησε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα, με δηλώσεις που έκανε στην Ισπανική εφημερίδα Estadio Deportivo. Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης, που αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό της κινεζικής Χενάν Τζιανγέ, υποστήριξε πως ο Κώστας Μανωλάς χρωστάει πολλά στον Μανόλο, αφού εκείνος ήταν που βελτίωσε σε σημαντικό βαθμό τον Έλληνα αμυντικό, κατά την πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως Κάλα και Μανωλάς αποτέλεσαν το κεντρικό δίδυμο της «Ένωσης» για μισή σεζόν, όταν στον πάγκο της ομάδας καθόταν και πάλι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάλα για Χιμένεθ και Μανωλά:

«Αυτός που βοήθησε τον Μανωλά να κάνει το άλμα στην καριέρα του ήταν ο Χιμένεθ. Μαζί του βελτιώθηκε και συνέβαλε στο να βελτιώσει την ποιότητά του.

Ο Μανωλάς είναι ένας στόπερ γρήγορος, εξαιρετικός στις κεφαλιές. Τακτικά είναι κάπως… άναρχος και λίγο τρελός. Χάρη στη δουλειά του Χιμένεθ, βελτιώθηκε σημαντικά και έδειξε τις ικανότητές του στο γήπεδο»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X