Κομνηνός: «Στο ένα εκατομμύριο το κόστος του Final-4, το αναλαμβάνει η ΑΕΚ»

Κομνηνός: «Στο ένα εκατομμύριο το κόστος του Final-4, το αναλαμβάνει η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης του Final-4 Basketball Champions League μίλησε ο Πατρίκ Κομνηνός, στη συνέντευξη Τύπου πριν την κλήρωση του Final-4 που θα διοργανώσει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League: 
Στην αρχική του τοποθέτηση: «Είναι μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε το Final 4 και τους εκπροσώπους των τριών ομάδων που μαζί με την ΑΕΚ έφτασαν εδώ και είναι άξιες συγχαρητηρίων. Δίνεται η δυνατότητα στους φίλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν μια γιορτή. Δεν είναι υπερβολή, όλοι εμείς από την πλευρά μας, σε συνεργασία με την ΑΕΚ που έχει αναλάβει τη συνδιοργάνωση, με την υποστήριξη του υπουργείου και της ΕΟΚ, θέλουμε να διοργανώσουμε μια γιορτή με μπάσκετ υψηλής ποιότητας που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι τέσσερις ομάδες. Η ΑΕΚ διανύει μια ιστορική χρονιά έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο και φτάνοντας στην τετράδα. Η Μονακό είναι πιθανώς η κορυφαία ομάδα στη Γαλλία την τελευταία τριετία, η Λούντβιγκσμπουργκ πιστοποιεί την επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους ξεκινώντας από τον πρώτο προκριματικό γύρο παρότι ήταν η κορυφαία ομάδα στο περσινό BCL και η Μούρθια εκπροσωπεί την πιο ανταγωνιστική λίγκα στην Ευρώπη, διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της και διεκδικεί είσοδο στα play offs.

Δυστυχώς οι εικόνες που έχουν βγει προς τα έξω από τον ελληνικό αθλητισμό τελευταία δεν είναι πολύ καλές και μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα βλέποντας κορυφαίες ομάδες. Θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση σε χρόνο και ενέργεια, θα διανύσουμε έναν μίνι μαραθώνιο για να μετατρέψουμε το ΟΑΚΑ σε ένα πλήρες γήπεδο. Θα αλλάξουμε τον φωτισμό, θα φέρουμε performers και θα δώσουμε μια διαφορετική εικόνα».

Για το κόστος της διοργάνωσης: «Το κόστος αυτή τη στιγμή είναι δυναμικό, γιατί είμαστε σε διαδικασία προσφορών. Το μεγαλύτερο κόστος το αναλαμβάνει η ΚΑΕ ΑΕΚ, που έχει αναλάβει να αποπληρώσει ένα δικαίωμα διοργάνωσης και παράλληλα να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Εκεί η βοήθεια της πολιτείας και της ΕΟΚ είναι δεδομένες. Το συνολικό κόστος θα πλησιάζει στο ένα εκατομμύριο. Πολλά περισσότερα μπορούμε να πούμε απολογιστικά».

Για τα στοιχεία ανοδικής πορείας της διοργάνωσης: «Είναι ικανοποιητικά, αλλά δεν μιλάμε για σπριντ, αλλά για μαραθώνιο. Είμαστε μόνο δύο χρόνια εδώ και είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει, αλλά έχουμε πολύ χρόνο. Πέρσι το Final 4 της Τενερίφης ήταν πετυχημένο και περιμένουμε φέτος ένα ακόμη καλύτερο Final 4. Δεν νιώθουμε ότι έχουμε πετύχει κάτι, είμαστε ακόμη στην αρχή και θέλουμε η διοργάνωση να μεγαλώνει στην εκτίμηση των φιλάθλων και στην αγορά. Το τοπίο στο μπάσκετ δεν βοηθά, το άθλημα παίζεται από εκατοντάδες κλαμπ σε όλη την Ευρώπη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X