Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: « Όποια ομάδα και εάν έρθει είναι καλοδεχούμενη»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 72-81 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Σε ένα ματς που έσπασε τα καλάθια και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να δείξει πως μπορεί να νικήσει, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 81-72 και πλέον είναι απίθανο να μπει στην πρώτη τετράδα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ένας από τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα που κατάφερε να τελειώσει την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο διεθνής άσος πέτυχε 10 πόντους, 2 δίποντα, 2 τρίποντα -από τα 5 συνολικά που πέτυχε η ΑΕΚ- πήρε 3 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ.

Ο 24χρονος γκάρντ της Ένωσης μίλησε στο enwsi.gr για το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της «Βασίλισσας» στο Basketball Champions League.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εμφανιστήκαμε χωρίς ενέργεια σε ένα αρκετά κρίσιμο ματς για την τρίτη θέση. Χάσαμε και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Για το Final 4 που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση και ενέργεια, όμως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι».

Για την σημερινή κλήρωση: «Δεν θέλουμε να επιλέξουμε καμία ομάδα. Όποια και εάν έρθει είναι καλοδεχούμενη. Αύριο θα την δούμε και όταν θα παίξουμε, θα δώσουμε το 100% μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X