Με αέρα... NBA το Final Four της Αθήνας! (VIDEO)

Με αέρα... NBA το Final Four της Αθήνας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λίγο από τον… αέρα του μαγικού κόσμου του NBA θα έχει για ακόμα μια φορά τo Final Four του Basketball Champions League (4-6 Μαΐου στο ΟΑΚΑ), στο οποίο η ΑΕΚ θα είναι η οικοδέσποινα. Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Final Four της διοργάνωσης και η «Βασίλισσα» θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της, με στόχο να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της άλλο ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η περσινή διοργάνωση στην Τενερίφη της Ισπανίας, στην οποία συμμετείχαν οι Μπάνβιτ, Μονακό, Βενέτσια και η οικοδέσποινα Τενερίφη, διεξήχθη με τεράστια επιτυχία αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος, στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία των τελετουργικών εκδηλώσεων θα γίνει με οδηγό το Final Four της Τενερίφης. Ήδη έχει μπει σε εφαρμογή ο προγραμματισμός για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, όπου 4 με 6 Μαΐου η ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ θα φορέσουν τα… γιορτινά τους για να υποδεχτούν Μούρθια, Μονακό και Λούντβιχσμπουργκ.

Τα σκηνικά, τα τελετουργικά και οι παρουσιάσεις των ομάδων θα θυμίζουν έντονα τις περσινές εικόνες από την διοργάνωση στην Τενερίφη, ενώ θα υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις και εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της μπασκετικής γιορτής της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι οι αντίπαλοι της «Βασίλισσας» είναι οι Μούρθια, Μονακό και Λούντβισμπουργκ. Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνουν γνωστά το πρωί της Πέμπτης (12/04, 11:00), μέσα από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, παρουσία εκπροσώπων της διοργάνωσης, της ΕΟΚ, αλλά και των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X