Η μαραθώνια 8ωρη εκδίκαση της έφεσης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! - Ολα όσα έγιναν, από Δευτέρα η απόφαση

Απίστευτο: Και όμως ο Σαββίδης θα βλέπει κανονικά τα ματς στην Τούμπα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκδικάστηκε από το απόγευμα μέχρι τις 01:40 η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα αίσχη στην Τούμπα και την τιμωρία του, ένα μήνα μετά το ματς.

Η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά ισχυρίστηκε ότι από την στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα, αποβλήθηκε ο ΠΑΟΚ από την ΕCA και κινδυνεύει με Grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο από το ντου με όπλο του Ιβάν Σαββίδη, δεν νοείται να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και να μην έχει την ευθύνη της μη διεξαγωγής του ντέρμπι.

Η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στις 18:00 και ολοκληρώθηκε από τον Εφέτη Δημήτρη Σκουτέρη στις 01:40. Μέχρι τη Δευτέρα στις 14:00 η προθεσμία για την κατάθεση των υπομνημάτων από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, οπότε από Δευτέρα το απόγευμα και μετά αναμένεται η απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε νομικά στην εκδίκαση της έφεσης από τους Λάκη Σημαιφορίδη, Λάμπρο Μπίρδα, Αχιλλέα Μαυρομάτη, ενώ το “παρών” έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, και ο team manager, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Η ΑΕΚ, με τη σειρά της, εκπροσωπήθηκε από την προϊστάμενη του νομικού τμήματος, Έλλη Ρίζου, ο 1ος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος.

Διαβάστε LIVE ότι έγινε σήμερα στην ΕΠΟ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X