Λυσάνδρου-Δήματος στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ

Λυσάνδρου-Δήματος στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΟΚ για όλα τα αίσχη που έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπούν στην έφεση ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος.

Πρωτόδικα ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή Καποδίστρια με -3 βαθμούς από το τωρινό πρωτάθλημα, -2 για του χρόνου, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών και 63.000 ευρώ πρόστιμο. Ενώ, για τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ και για τον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει σιγουριά για τις αποφάσεις της Επιτροπής και περιμένει τη δεύτερη δικαίωση. Να θυμίσουμε πως χθες, η ΠΑΕ έχει αιτηθεί εξαίρεση του Εφέτη δικαστή, Σκουτέρη, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αποφασίσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να ανοίξει την Τούμπα και το -5 να γίνει -2. Ενώ, παράλληλα έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον ίδιο για τη συγκεκριμένη απόφαση που έβγαλε τα μεσάνυχτα για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X