Η ΑΕΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα «ποδόσφαιρο για τη φιλία»

«Η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βήματα μπροστά συνεχίζει να κάνει η ΑΕΚ. Την Παρασκευή στις 14:00 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί  συνέντευξη τύπου του Γενικού Διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών, Άκη Ζήκου σχετικά με τη συμμετοχή της Ένωσης στο διεθνές πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» (F4F) 2018.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ επιλέχθηκε για το 2018 να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνές Παιδικό Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» (F4F) που διοργανώνεται από το 2013 και υποστηρίζεται από την FIFA, την UEFA, την Ολυμπιακή και την Παραολυμπιακή Επιτροπή, τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, ιδρύματα για παιδιά, κοινωνικά ιδρύματα και εκατοντάδες διάσημους αθλητές ανά τον κόσμο.

Στην 6η σεζόν του προγράμματος “Ποδόσφαιρο για τη Φιλία” 2018 η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Ένας νέος ποδοσφαιριστής (ηλικίας 12 ετών) και ένας νεαρός δημοσιογράφος (επίσης ηλικίας 12 ετών) καλούνται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πρεσβευτές της χώρας τους.

Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες του F4F θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλες τις παγκόσμιες δραστηριότητες του προγράμματος συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδοσφαίρου και Φιλίας (25 Απριλίου) που γίνεται τοπικά σε κάθε χώρα και των τελικών εκδηλώσεων του προγράμματος (8-15 Ιουνίου, Μόσχα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X