Με επετειακή φανέλα για το έπος του 1968 κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ!

Με επετειακή φανέλα για το έπος του 1968 κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η φετινή σεζόν είναι ονειρική για την «Βασίλισσα» και τους φιλάθλους της! Εκτός από τις κούπες, η ΑΕΚ έχει και την συγκινητική ταινία για τα 50 χρόνια που συμπληρώνονται από το  ΕΠΟΣ του 1968. Για αυτόν τον λόγο στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» θα φορέσουν μια επετειακή φανέλα που παραπέμπει  στο «Καλλιμαρμάρειο» θαύμα, θέλοντας με αυτόν τον συμβολικό τρόπο να τιμήσουν το ένδοξο παρελθόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

Συμπληρώνονται σήμερα 18 χρόνια από την ημέρα, που η ΑΕΚ έγινε… Βασίλισσα Ξανά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα στον Τελικό με την περίφημη Κίντερ Μπολόνια. Η οικογένεια της ΑΕΚ τιμά τους αθλητές της Λωζάννης και δεν τους ξεχνά.

Όμως, η εφετινή χρονιά είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην επέτειο του έπους του ’68. Για το λόγο αυτό οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα φορέσουν σήμερα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ επετειακή φανέλα, που παραπέμπει στο «Καλλιμαρμάρειο» θαύμα της 4ης Απριλίου, με το έμβλημα της φανέλας του Αμερικάνου, του Τρόντζου, του Ζούπα, του Βασιλειάδη, του Λαρεντζάκη, του Χρηστέα, του Τσάβα, του Πετράκη, του Νεσιάδη, του Δημητριάδη.

Η οικογένεια της ΑΕΚ θα τιμά μια ζωή εκείνους, που άφησαν στον σύλλογο ως προίκα την πιο βαριά παρακαταθήκη του ελληνικού μπάσκετ.

Το 1968, ως η πρώτη αθλητική επιτυχία της χώρας στην Ευρώπη, αλλά και το μήνυμα που εκπέμπει από τότε σε όλη την Οικουμένη, εξακολουθούν να οδηγούν την παρούσα Διοίκηση, τα στελέχη, τους προπονητές και τους αθλητές της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X