Ελεύθερος ο 78χρονος Βρετανός που σκότωσε διαρρήκτη για να σώσει την ανάπηρη γυναίκα του!

Ελεύθερος ο 78χρονος Βρετανός που σκότωσε διαρρήκτη για να σώσει την ανάπηρη γυναίκα του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H υπόθεση, που θυμίζει αρκετά εκείνη του 88χρονου από τη Γλυφάδα, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του να τον ληστέψουν, μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ.

Ο Richard Osborn-Brooks χαρακτηρίστηκε ως «ήρωας» από τα βρετανικά ΜΜΕ που ζητούσαν επίμονα την απελευθέρωσή του τα περασμένα 24ωρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ηλικιωμένος άνδρας ξύπνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 4 Απριλίου και αντίκρισε δύο άγνωστους εισβολείς μέσα στο σπίτι όπου διαμένει με την 76χρονη ανάπηρη γυναίκα του.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να προστατεύσει το σπίτι του και την ανήμπορη σύζυγό του, ο 78χρονος δεν δίστασε να τα βάλει με τους δύο διαρρήκτες και τους επιτέθηκε με ένα κατσαβίδι, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν από αυτούς. Ο 37χρονος Henry Vincent, ένας επαγγελματίας «καριέρας» σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τράπηκε σε φυγή αιμόφυρτος και κατέρρευσε λιγα μέτρα μακριά από το σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από τις Αρχές.

O 37χρονος διαρρήκτης

Ελεύθερος ο 78χρονος Βρετανός που σκότωσε διαρρήκτη για να σώσει την ανάπηρη γυναίκα του!

Εχθές, ο Βρετανός συνταξιούχος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφού σύμφωνα με τη βρετανική νομοθεσία βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα που δικαιολογούσε απολύτως τις πράξεις του. Σύμφωνα πάντως με την Mirror η περιπέτεια του 78χρονου δεν έχει τελειώσει, αφού πρώην «συνεργάτες» του ληστή που σκότωσε απειλούν να τον εκδικηθούν με την πρώτη ευκαιρία.

Έτσι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν τολμά να επιστρέψει στο σπίτι του και εικάζεται ότι θα χρειαστεί την προστασία της αστυνομίας έτσι ώστε ο ίδιος και η ανήμπορη γυναίκα του να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τους εγκληματίες «φίλους» του 37χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X