Προκαλεί ο Τούρκος αντιπρόεδρος: «Ανίκανοι οι Έλληνες πολιτικοί»

Προκαλεί ο Τούρκος αντιπρόεδρος: «Ανίκανοι οι Έλληνες πολιτικοί»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες προκλητικές δηλώσεις εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγκ, αποκαλώντας του έλληνες πολιτικούς ανίκανους και υποστηρίζοντας ότι «προσπαθούν να τορπιλίσουν τις σχέσεις Άγκυρας-Αθήνας».

Αναλυτικότερα, σε μήνυμά του στο Twitter o Μπεκίρ Μποζντάγκ, εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, έγραψε: «Ορισμένες άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Εκλαμβάνοντας ως αδύναμη τη στάση της Τουρκίας δεν αποτελεί έξυπνη άποψη, που θα μας πάει μπροστά. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει συνέχεια την Τουρκία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X