Κοντά σε μεγάλο deal για τη φανέλα με την Capelli sports η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα. Ο τίτλος της πρωταθλήτριας ανεβάζει ακόμα μεγαλύτερο το πρεστίζ της ομάδας και αυτό θα φανεί σε κάθε συμφωνία. Ηδη, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν, που θα αποφέρει στην Ενωση κοντά στα 6 εκατ. ευρώ ετησίως! Όπως αποκαλύπτουμε μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το σπουδαίο deal με την Capelli sports για το υλικό που θα χρησιμοποιεί και θα φορά η ομάδα.

Πρόκειται για νέα και ανερχόμενη αμερικάνικη αθλητική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στην Νέα Υόρκη και αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών GMAGroup με κύρια εταιρία την Capelli New York και αφού καθιερώθηκε στις ΗΠΑ επιχειρεί πέρασμα στην ευρωπαϊκή αγορά. Όχι μόνο αυτό, αλλά σε παγκόσµιο επίπεδο, η Capelli sport είναι µεγαλοµέτοχος σε επτά οµάδες! H Capelli δραστηριοποιείται στην Γερµανία τον τελευταίο χρόνο μέσω της εταιρείας Capelli Europe µε έδρα το Ντίσελντορφ, είναι µεγαλοµέτοχος στην ποδοσφαιρική οµάδα MSV Duisburg 1902 που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική Γερµανίας και έχει µπάτζετ 20.000.000 ευρώ!

Τα προϊόντα της τοποθετούνται ποιοτικά δίπλα στις κορυφαίες εταιρίες της αθλητικής βιομηχανίας. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η προώθηση των προϊόντων γίνετε μέσα από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το δίκτυο εταιριών της. Στο χαρτοφυλάκιο της ανήκουν ομάδες από όλο τον κόσμο, κυρίως από την Αμερική αλλά και η Εθνική Ομάδα του Λιβάνου. Πέραν αυτών η εταιρία αναπτύσσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου «Cedar Stars» https://www.cedarstars.com που έχει στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών.

Η προώθηση και η διαχείριση του brand στην Ελλάδα γίνετε μέσα από την Capelli Hellas www.capellihellas.eu, με αρκετές ομάδες και ακαδημίες την πρώτη χρονιά παρουσίας της στην χώρα, όπως η Παναχαϊκή στο ποδόσφαιρο, η Ολυμπιάδα Υμηττού στο μπάσκετ και ο Διομήδης Άργους στο χάντμπολ. Παράλληλα, προμήθευσε με μπάλες τη Football League. Προφανέστατα βέβαια, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την εταιρεία,

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X