Κρατάει Νεόφυτο και βασικό κορμό

Κρατάει Νεόφυτο και βασικό κορμό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Αυτή θα είναι η …7η άνοδος στην ιστορία του τμήματος που ελπίζει πως θα είναι και η τυχερή. Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τα λάθη που έγιναν δεν επέτρεψαν στο παρελθόν να μπορέσει η ομάδα να “χτίσει” μια πορεία ετών και να καθιερωθεί στην Α1. Πλέον η “Ένωση” έχει μια ακόμη ευκαιρία μπροστά της για να αποδείξει πως έχει μάθει από τα λάθη της και να ξεκινήσει τη νέα της πορεία σε γερές βάσεις. Η άνοδος πλέον ανήκει στο παρελθόν και η διοίκηση έχει μπροστά της το μεγάλο “στοίχημα” να μπορέσει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για να σταθεί επάξια στην Volleyleague. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός θα ξεκινήσει φυσικά από τον προπονητή με την παραμονή του Νίκου Νεόφυτου να πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Τουλάχιστον η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει ο έμπειρος τεχνικός να οδηγήσει την ομάδα και τη νέα χρονιά και σε αυτή την βάση θα γίνουν οι συζητήσεις το επόμενο διάστημα.

Στις τάξεις του “Δικεφάλου” εκτιμούν το έργο του τη φετινή σεζόν καθώς όχι μόνο οδήγησε την ομάδα αήττητη στην Α1 αλλά “έχτισε” μια ομάδα με εμπειρία και ταλέντο που με λίγες προσθήκες μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στην μεγάλη κατηγορία. Στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και με κάποιες προσεκτικές κινήσεις η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X