Μιλοβάνοβιτς: «Δύσκολο να μείνει στην ΑΕΚ ο Αραούχο»

Μιλοβάνοβιτς: «Δύσκολο να μείνει στην ΑΕΚ ο Αραούχο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για το μέλλον των Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θεωρεί πως τα δεδομένα για την παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ είναι αρκετά δυσκόλα, ενώ πιο εύκολη θεωρεί την υπόθεση του Λιβάγια.

«Με τον Λιβάγια μπορεί να γίνει και να παραμένει. Με Αραούχο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να γίνουν πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα για να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε και για την φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Εννοείται την παρακολουθώ. Όπου και αν πηγαίνω, εγώ να ξέρετε, είμαι ΑΕΚ. Αυτή η ΑΕΚ έκανε μεγάλη δουλειά, παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και ο Μανόλο έκανε μεγάλα πράγματα. Και όλος ο κόσμος που δουλεύει στην ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά. Για εμένα είναι δίκαιο και άξιο που παίρνει αυτό το πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X