«Τα 18 γκολ που οδηγούν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου!»

«Τα 18 γκολ που οδηγούν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λας Πάλμας υποφέρει στο… γκολ, αλλά οι δύο δανεικοί επιθετικοί που έδωσαν στην ΑΕΚ την οδηγούν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Το «canariasenhora» έκανε μεγάλο αφιέρωμα στα πεπραγμένα του Μάρκο Λιβάγια και του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, οι οποίοι με 18 γκολ (μαζί στην Super League) οδηγούν την Ενωση στην πρώτη θέση με διαφορά 8 βαθμών τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι αμφότεροι είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο γιατί κατάφεραν να την βοηθήσουν να… αγγίξει το πρωτάθλημα μετά το 1994. Επίσης, αναφέρονται οι πρόσφατες δηλώσεις του Πάκο Χέμεθ ότι θα τους ήθελε πίσω στην Λας Πάλμας, ενώ δεν γίνεται καμία ουσιαστική αναφορά στο μέλλον τους και στο αν μείνουν στην ΑΕΚ ή γυρίσουν στα… πάτρια εδάφη τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Τα γκολ τους μπορεί να αξίζουν ένα πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ της Αθήνας αγγίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εν μέρει χάρη στα γκολ των κίτρινων Αραούχο (10) και Λιβάγια (8), που είναι πραγματικοί πρωταγωνιστές στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Αμφότεροι Αραούχο και Λιβάγια είναι παίκτες – κλειδιά και λατρεμένα πρόσωπα για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα. Και την ώρα που η Λας Πάλμας υποφέρει στον τομέα του γκολ, δύο από τους επιθετικούς της εκτοξεύουν την ομάδα τους στην κατάκτηση του τίτλου με τα γκολ τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X