Σπάει όλα τα ρεκόρ η ΑΕΚάρα του Μανόλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και είναι τέσσερις πόντους μακριά από το όνειρο του τίτλου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Η ομαδάρα του Μανόλο, έχει βαλθεί φέτος να τους τρελάνει όλους και να καταρρίψει όσα πιο πολλά στοιχειωμένα  ρεκόρ μπορεί.

Η Ένωση είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 60 πόντους, τέσσερις στροφές πριν το τέλος και ούτε με… προεδρικό διάταγμα δε μπορούν να της πάρουν αυτόν τον τίτλο. Ο «Δικέφαλος» έχει τις περισσότερες νίκες (18), τις λιγότερες ήττες (2) και έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ (12).

Η ΑΕΚ  κέρδισε τα πέντε από τα έξι ντέρμπι δεν έχασε κανένα και σε 26 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει μαζέψει 60 βαθμούς, αριθμός ρεκόρ για την Ένωση την τελευταία δεκαετία!  Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταφέρει να μαζέψουν, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, πιο πολλούς βαθμούς από ότι συγκέντρωναν σε όλη την χρονιά, τις προηγούμενες σεζόν!

Από την σεζόν 2008-2009 μέχρι και πέρυσι, η βαθμολογία της ΑΕΚ σε 30 αναμετρήσεις, κυμαινόταν μεταξύ 48-55 βαθμούς. Η Ένωση αυτή την στιγμή, τέσσερις στροφές πριν τη λήξη της σεζόν, έχει 60 και μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα, με δεδομένο το βατό πρόγραμμα που έχει στον δρόμο για την κούπα.

Πρέπει να πάει κανείς πολύ πίσω, για να βρει μεγάλη συγκομιδή πόντων της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τη χρονιά του… Βάλνερ, 2007-2008, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν με 68 πόντους, την προηγούμενη χρονιά μάζεψαν 62 και τη σεζόν 2005-2006 67. Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς να πετύχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων τα τελευταία πολλά χρόνια. Μόνο τις σεζόν όπου στο πρωτάθλημα είχαμε 18 ομάδες, είχε περισσότερους πόντους.

Φυσικά και οι ήττες που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομαδάρα του Μανόλο είναι με το… σταγονόμετρο! Η Ένωση μέχρι τώρα έχει ηττηθεί στην Τρίπολη με 2-0 και στο εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ατρόμητο. Πότε ήταν η τελευταία φορά όπου η ΑΕΚ είχε μόλις 2 ήττες; Τη σεζόν 2004-2005. Τότε, είχε φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο, αλλά έμεινε στην τρίτη θέση. Μπορεί να είχε μόνο 2 ήττες, αλλά η δεύτερη ήταν… καταδικαστική καθώς έχασε από τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ με 1-0. Επιπλέον, είχε και 11 ισοπαλίες.

Δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ προχώρησε στη σεζόν με τρία… καρπούζια κάτω από την μασχάλη και είναι κοντά στο νταμπλ. Τους κέρδισε όλους με το σπαθί της και ετοιμάζεται για την φιέστα τίτλου με τον Λεβαδειακό ή και με τον… Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X