Πρώτο βήμα για την άνοδο τα κορίτσια της ΑΕΚ!

Πρώτο βήμα για την άνοδο τα κορίτσια της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στην Α1 έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-1 σετ του Αιγάλεω στη Νέα Φιλαδέλφεια στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η “Ένωση” χρειάζεται άλλη μια νίκη την επόμενη Τετάρτη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό όπου θα παλέψει για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία. Η “Ένωση” ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο σετ με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ και να βάλει από νωρίς βάσεις για την τελική επικράτηση. Με πίεση από το σερβίς η ΑΕΚ ήταν συνεχώς μπροστά και πήρε τη νίκη με 25-16. Εξαιρετική εμφάνιση από τις “κιτρινόμαυρες” και στο δεύτερο σετ με κορυφαία την Μαρία Οικονομίδου η οποία οδήγησε την ομάδα στη νίκη με 25-16 και 2-0 αντίστοιχα. Το Αιγάλεω αντέδρασε στο τρίτο σετ βελτιώνοντας την άμυνα και το μπλοκ του. Η ΑΕΚ ισοφάρισε προσωρινά με 18-18 με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 23-19 και 24-20 αντίστοιχα. Σε εκείνο το σημείο οι “κιτρινόμαυρες” αντέδρασαν και με 4 σερί πόντους, ισοφάρισαν σε 24-24. Το σετ πήγε στην παράταση με το Αιγάλεω να κερδίζει τελικά με 29-27. Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά σοβαρεύτηκαν και νίκησαν στο τέταρτο σετ με 25-20, “σφραγίζοντας” τη νίκη με 3-1 σετ.

Κοντά στα κορίτσια βρέθηκε χθες και η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια. Ο προπονητής, Νίκος Νεόφυτος, ο έφορος, Τάσος Σωνάκης αλλά και οι παίκτες του “Δικεφάλου” βρέθηκαν στις εξέδρες του σχολικού κλειστού της Νέας Φιλαδέλφειας για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των κοριτσιών του “Δικεφάλου”.

Τα σετ: 25-16, 25-16, 27-29, 25-20

ΑΕΚ (Σαμαράς): Γκρέκα, Μαλουσάρη, Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μπίσκου, Ζίγκα / Λύρα (λ), Αντωνιάδη, Μπελιά.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Κουλοπούλου, Μανώλικα, Κάστανου, Σολωμού, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Παναγιωτίδου, Κράνη, Ιωάννου, Χαριτωνίδη, Γάκη.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών των πλέι οφ

Μ. Τετάρτη 4/4/2018

ΑΕΚ – ΑΟ Αιγάλεω 3-1

ΑΟ Ηλυσιακός – ΓΣ Πανιώνιος

Τετάρτη 11/4/2018

Στ. Βενέτης 19.00 ΑΟ Αιγάλεω – ΑΕΚ

Διαιτητές: Ονόπας-Χρηστίδης. Γραμματεία: Πατούχου. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης

Ν. Σμύρνης, 16.30 ΓΣ Πανιώνιος – ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητής: Μυλωνάκης -Πρέντζας. Γραμματεία: Τάλαρου. Παρατηρητής: Πέρρος

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X