Δέκα ψαλιδάκια από άλλον... πλανήτη (VIDEO)

Δέκα ψαλιδάκια από άλλον... πλανήτη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, η γκολάρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απίστευτη και τρέλανε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτό και βλέπει ακατάπαυστα το απίθανο τέρμα του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Με αφορμή λοιπόν, το αριστούργημα του Κριστιάνο, εμείς συλλέξαμε τα δέκα καλύτερα γκολ που έχουν μπει με ψαλιδάκι.

1) Ξεκινώντας με το χρονικά παλαιότερο, ο θρυλικός Μάρκο Φαν Μπάστεν με τη φανέλα του Άγιαξ είχε καρφώσει την μπάλα στα δίχτυα της Ντεν Μπος τον Νοέμβριο του 1986. Σίγουρα, πρόκειται για ένα γκολ που ακόμα και δύο τερματοφύλακες να ήταν εκεί, ζήτημα θα ήταν να αποκρούσουν την μπάλα.

2) Μια διετία μετά, ο Ούγκο Σάντσες της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πετύχει ένα φανταστικό τέρμα με ψαλιδάκι κόντρα στη Λογκρονιές.

3) Έντεκα χρόνια αργότερα και πάλι Νοέμβρη μήνα, ο Μάουρο Μπρεσάν της Φιορεντίνα είχε μια ανεπανάληπτη έμπνευση στο ματς με την Μπαρτσελόνα για το Champions League. Πραγματικά ένα εξωπραγματικό τέρμα…

4) Πάμε στη δεκαετία του 2000, όταν τον Ιούνιο του 2001 ο Ριβάλντο είχε σκοράρει το γκολ της ζωής του στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο Καμπ Νου. Ο Ρίμπο είχε κάνει το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα, με την Μπάρτσα έτσι να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της περιόδου 2001-02.

5) Στο ίδιο γήπεδο, το 2006, ο Ροναλντίνιο δίδαξε τι σημαίνει κοντρόλ και ψαλιδάκι χωρίς να πέσει η μπάλα. Ο Βραζιλιάνος μάγος υποδέχτηκε με άριστο κοντρόλ την μπάλα και με σεμιναριακό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα με δοκάρι και μέσα στα δίχτυα της Βιγιαρεάλ.

6) Πάμε και στην Αγγλία, όπου το 2011 μπήκε το ομορφότερο γκολ στα χρονικά της Premier League. Ο Γουέιν Ρούνεϊ το πέτυχε με ένα φαντασμαγορικό μονοκόμματο ανάποδο ψαλίδι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ.

7) Για πολλούς, το παρακάτω γκολ-κομψοτέχνημα αποτελεί το κορυφαίο όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιποι ισχυρίζονται ότι επειδή ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, υπήρχε ένα αβαντάζ για τον ιπτάμενο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αλλά, πώς να αμφισβητήσεις ένα γκολ με ψαλιδάκι που μπήκε από τα 30 μέτρα;

8) Το 2012 ο Φιλίπ Μεξές είπε να μιμηθεί τον Μπρεσάν σκοράροντας ένα εκπληκτικό γκολ, ίσως το καλύτερο που έχει βάλει ποτέ κεντρικός αμυντικός!

9) Γυρίζουμε και πάλι στο Ολντ Τράφορντ, αλλά αυτή τη φορά, η Γιουνάιτεντ δέχεται το πανέμορφο γκολ. Σκόρερ ο Κρίστιαν Μπεντέκε της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Νησιού τον Σεπτέμβρη του 2015.

10) Τέλος, ο Σακίρι πέτυχε το κορυφαίο τέρμα του Euro 2016 στον αγώνα της Ελβετίας με την Πολωνία. Τρομερό…

Φυσικά η σειρά δεν είναι ανάλογα με την ομορφιά και τη σπουδαιότητα των γκολ, αλλά με χρονολογική σειρά. Αφήνουμε εσάς λοιπόν, να κάνετε τη δική σας ιεραρχία…

 

Πηγή: to10.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X