Αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκόυ, εάν δεν πληρωθούν!

Ενεργοποίηση Αλαφούζου για τηλεοπτικά και… αδειοδότηση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τραγελαφικές καταστάσεις δεν έχουν τελειωμό στον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποφασίζουν άμεση αποχή από τις προπονήσεις, σε περίπτωση που δεν μπουν τα χρήματα που τους υποσχέθηκε πρόσφατα, μέσω του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου, η διοίκηση στους λογαριασμούς τους, στο χρονικό όριο που τους είχε επισημανθεί!

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί πριν από το φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ20 του συλλόγου στο Κορωπί, οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν μεταξύ τους για το εάν έχουν μπει στους λογαριασμούς των ξένων παικτών το υπόλοιπο 30% της δόσης του Οκτώβρη, όπως είχε δεσμευτεί η διοίκηση ότι θα συμβεί.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να τσεκάρουν οι ξένοι τους λογαριασμούς τους ξανά στις 2 το μεσημέρι και να συνομιλήσουν όλοι μαζί ξανά τότε. Οπερ και εγένετο. Στους λογαριασμούς δεν υπήρχαν χρήματα, οπότε άπαντες οι πράσινοι ενημέρωσαν σε έξαλλη κατάσταση τόσο τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου όσο και τον προπονητή ότι θα κάνουν αποχή από τις προπονήσεις!

Ο Ουζουνίδης αποφάσισε να εκτονώσει την κατάσταση δίνοντας ρεπό για την αυριανή προπόνηση, ενώ ο Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι η δέσμευσή του αφορούσε την προσεχή Δευτέρα και ότι έχει γίνει παρανόηση.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη οι παίκτες του Παναθηναϊκού συναποφάσισαν ότι εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει δοθεί το υπόλοιπο 30% της δόσης του Οκτώβρη στους ξένους παίκτες της ομάδας και το 30% του Δεκέμβρη σε όλους τους πράσινους, τότε θα ξεκινήσουν αποχή από τις προπονήσεις!

 

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X