Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του αποψινού Στρασμπούρ-ΑΕΚ

Κάλεσμα της ΑΕΚ για Λαύριο και Στρασμπούρ
Photo Credits: INTIME

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοινώνει, ότι πραγματοποιήθηκε στις 03/04 σύσκεψη Μέτρων Ασφαλείας στο «Rhenus Sport» του Στρασβούργου ενόψει του αποψινού αγώνα και έδωσε οδηγίες στους 302 φίλους της «Βασίλισσας», που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα Μέτρα Ασφαλείας είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, όπερ σημαίνει απαιτείται σύνεση και συνέπεια στις υποδείξεις της Αστυνομίας από πλευράς των φίλων της «Βασίλισσας», που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά: Πριν από τον αγώνα, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στην είσοδο. Δεν επιτρέπονται στη διάρκεια της αναμέτρησης το κάπνισμα, η χρήση αλκοόλ, καθώς και η πρόσβαση με κοντάρια. Έγινε σαφές, ότι πιθανές ζημιές (όπως σπασμένα καθίσματα κλπ) θα βαραίνουν αποκλειστικά την ομάδα μας. Επιτρέπονται τα ταμπούρλα και τα πανό.

Παρακαλούνται οι 302 οπαδοί μας, που θα καθίσουν σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στο γήπεδο να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 19:00.

Η «Βασίλισσα», απόψε, στις 20:30 (ώρα Γαλλίας) δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ευρωπαϊκής διαδρομής της, με αντίπαλο την πρωτοπόρο του γαλλικού Πρωταθλήματος, Στρασμπούρ.

Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να φτάσει ανήμερα του Χρυσού Ιωβηλαίου στο μεγάλο στόχο της…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X