Τέλος Σεμπά και Οφόε από τον Ολυμπιακό!

Τέλος Σεμπά και Οφόε από τον Ολυμπιακό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Οφόε και ο Σεμπά είναι τα δύο πρώτα «θύματα» των εκκαθαρίσεων στον Ολυμπιακό, αφού μέχρι νεοτέρας τίθενται εκτός ομάδας.

Οι απειλές του Βαγγέλη Μαρινάκη για μαζικές εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό δεν έμειναν στα λόγια, αλλά παίρνουν σάρκα και οστά.

Πριν καν περάσει μία μέρα από την προεδρική επίσκεψη στου Ρέντη και τα σκληρά λόγια στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» τα δύο πρώτα «θύματα» της… σκούπας που επίκειται έγιναν  γνωστά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε και ο Σεμπά είναι οι δύο πρώτοι που πληρώνουν το μάρμαρο για τις κάκιστες εμφανίσεις των τελευταίων μηνών. Οι δύο τους θεωρούνται ήδη ξένα σώματα από τον Ολυμπιακό και όπως λέγεται δεν θα είναι οι μόνοι, αφού πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται για την συνέχεια και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, αφού όπως φαίνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να πάρει αρκετά κεφάλια…

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X