Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Εικόνες από το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Βασίλης Μπάρκας :Ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη του ματς. Βλέπετε κράτησε το μηδέν στο ξεκίνημα.  Έκανε την απόκρουση του ματς στο 8ο λεπτό, στο εξ επαφής σουτ του Κουλιμπαλί. Ενώ και στη συνέχεια, όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, κυρίως σε σέντρες, το έκανε με πειστικό τρόπο.

Μιχάλης Μπακάκης:  Ακόμα ένα γεμάτο παιχνίδι για τον ακραίο μπακ της Ένωσης. Έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης και σ’ ολόκληρο το ματς έβγαλε πολλές συνεργασίες με τον Γκάλο.  Ήταν και ακούραστος και ασταμάτητος και βοήθησε σημαντικά σ’  όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:  Μουδιασμένος και χωρίς ρυθμό, στο ξεκίνημα του ματς. Όσο όμως περνούσε η ώρα, τόσο ο Ουκρανός έβρισκε ρυθμό. Και στο δεύτερο ημίχρονο, όσες φορές χρειάστηκε λειτούργησε σωστά και κυρίως σταθερά.

Όγκνιεν Βράνιες: Είχε το γνωστό πάθος στον τρόπο που έμπαινε πάνω στις φάσεις. Όμως δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του Βόσνιου στόπερ. Έχασε αρκετές φορές την θέση του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και είχε και βιαστικές αντιδράσεις.

Χουλτ: Είχε πολλά προβλήματα με τον Κουλιμπαλί στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε εξαιρετικό ματς. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γκάλο μετά από εξαιρετική προσπάθεια, ενώ πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά.

Αντρέ Σιμόες: Δεν ήταν σ’ αυτό το ντέρμπι ο γνωστός σούπερ και καταλύτης Σιμόες. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Πορτογάλος μέσος έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια, ενώ έχασε και αρκετές μονομαχίες, παρότι έτρεξε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ισορρόπησε κάπως τα πράγματα και ανέβασε την απόδοση του.

Παναγιώτης Κονέ: Για μια ακόμα φορά, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ήταν ποδοσφαιριστής κλειδί για την ΑΕΚ . Και πιο πολύ στο πρώτο ημίχρονο, όταν τον είχε περισσότερο ανάγκη ο Χιμένεθ. Ο Κονέ έβγαλε και πάθος και τρεξίματα και αποτελεσματικό πρέσινγκ, ενώ πήρε και πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια.

Ροντρίγκο Γκάλο: Εξαιρετικό ματς για τον Βραζιλιάνο.Έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, όπως και στο παιχνίδι της Τούμπας.  Εκτός από τα γκολ που πέτυχε, είχε πολλά και αποτελεσματικά ανεβάσματα από την πλευρά του. Δημιουργούσε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχώς ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Τάσος Μπακασέτας: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο γήπεδο. Κυρίως τους πιο επικίνδυνους. Μπορεί να μην έγραψε το όνομα του στο σκόρερ, ωστόσο έκανε ένα πολύ μεστό ματς. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες στην επίθεση της ΑΕΚ. Ενώ είχε τρεις χαμένες ευκαιρίες, όπως και ένα σουτ στο δοκάρι στο 78’.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε τόσες πολλές πρωτοβουλίες. Ή για την ακρίβεια δεν του βγήκαν αυτές οι πρωτοβουλίες που πήρε στην επίθεση. Αντίθετα ανέβασε και αυτός πολύ την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο. Και είχε και ένα σουτ στο δοκάρι, μετά από μια εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια.

Σέρχιο Αραούχο: Σούπερ ματς και γκολάρες από τον Αργεντινό. Ο κορυφαίος παίκτης και της ΑΕΚ και του γηπέδου. Πέτυχε δυο γκολ και ειδικά το πρώτο ήταν «ποίημα». Ενώ και το δεύτερο ήταν προσωπική του ενέργεια. Εκτός όμως από τα δυο γκολ, ο Αραούχο ήταν από τους πιο κινητικούς και τους πιο ουσιαστικούς παίκτες της ΑΕΚ από την αρχή του ματς. Πίεζε πολύ, κυνηγούσε φάσεις και ήταν πολύ επικίνδυνος.

Σοτζέι Μασούντ: Ο Ιρανός μπήκε ως πρώτη αλλαγή και προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, όμως δεν του βγήκαν όλες. Πάντως μπήκε κεφάτος.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο νεαρός μέσος ήταν η δεύτερη αλλαγή και έβαλε δυναμισμό και φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε στην λειτουργία της μεσαίας γραμμής, καθώς με εξαίρεση μια φάση, είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο νεαρός φορ έπαιξε λιγότερο από δέκα λεπτά. Πρόλαβε να «τρυπώσει» δυο φορές στην περιοχή του Παναθηναϊκού και να ψάξει το γκολ, αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X