«Πόνεσε» ο Γιωργάκης και απάντησε με αερολογίες στον «Τίγρη»! (ΦΩΤΟ)

«Πόνεσε» ο Γιωργάκης και απάντησε με αερολογίες στον «Τίγρη»! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ποδόσφαιρο, στέλνοντας απαντήσεις προς όλους.

Τα λεγόμενα και οι αλήθειες του «Τίγρη» φαίνεται πως ενόχλησαν τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ και μετά τον Κυριάκο Κυριάκο σειρά πήρε φυσικά ο υιός Σαββίδης, ο οποίος δεν σταματά να κρατά το χέρι στο κινητό και να ποστάρει φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα ο Γιωργάκης ανέβασε φωτογραφία αναφέροντας: 

«Υπάρχει μια λεπτομέρεια κύριε Μελισσανίδη σε όλα αυτά. Όταν ενημερωθήκαμε πως το γκολ ήταν οριακά οφσάιντ και όχι 3 μέτρα, παρ’ όλο που είχε προηγηθεί πέναλτι πάνω στον Κρέσπο, ο πατέρας μου είχε την ευθιξία να σας ζητήσει να επαναλάβουμε τον αγώνα αν πιστεύατε πως όλο αυτό έγινε εσκεμμένα και εσείς δεν το δεχθήκατε.

Όταν όμως έγιναν όλα αυτά τα καραγκιοζλίκια με τον ΟΣΦΠ δεν σας είδα να παίρνετε θέση, αντιθέτως βρήκατε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε μια κατάσταση την οποία εσείς οι ίδιοι ορισμένα χρόνια πριν είχατε νιώσει σκληρά (να χάσετε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά) Πώς τα φέρνει η ζωή όμως ε; Ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ αλλά και προσωπικά του πατέρα μου ήταν, είναι και θα είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΥΓ Ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ εξετάστηκε από γιατρό του αγώνα και πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο.

ΥΓ1 Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας συμφωνώ, αλλά ποια η διαφορά Σπάθα (2010) και Θάνου σήμερα;

ΥΓ2 Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς (Θάνος=Σπάθας).

ΥΓ3 Εγώ Σαντετ σκυλ υιος είμαι ματώνω κι ματουμαι»

«Πόνεσε» ο Γιωργάκης και απάντησε με αερολογίες στον «Τίγρη»! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X