Η ΑΕΚ της Καρδιάς ξανά στην Α1!

Η ΑΕΚ της Καρδιάς ξανά στην Α1!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Α1. Η εξαιρετική φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για την ΑΕΚ της Καρδιάς που νίκησε στον μεγάλο τελικό των μπαράζ τον Απόλλωνα με 3-0 σετ και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Volleyleague. Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου ήταν το μεγάλο φαβορί και φρόντισε με την παρουσία της σε όλη την διάρκεια της σεζόν αλλά και στα μπαράζ να αποδείξει πως πανάξια πήρε το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια.

Η ΑΕΚ δημιούργησε φέτος πραγματικά μια ομάδα που έβγαζε υγεία σε όλα τα επίπεδα. Η άνοδος δεν είναι ήταν απλά ο μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ αλλά η αρχή για να “χτίσει” μια νέα πορεία στην Α1 και να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Η ομάδα ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τα δύσκολα, αναγεννήθηκε από τις στάχτες και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη πλέον αισιοδοξία το μέλλον της. Ο τελευταίος πόντος έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς με τους παίκτες μια αγκαλιά στη μέση του γηπέδου να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Ριζούπολης.

Τα σετ:17-25, 21-25, 14-25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X