Νίκησε την Παλλήνη και τώρα η άνοδος

Νίκησε την Παλλήνη και τώρα η άνοδος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που έχει την ευκαιρία αύριο να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α1 έπειτα από τρία χρόνια απουσίας. Η “Ένωση” νίκησε απόψε με 3-1 σετ την Παλλήνη στη Ριζούπολη και αύριο στις 15:30 αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό τον Απόλλωνα Αθηνών.  Η ΑΕΚ είχε σήμερα την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της ενώ και αύριο το κλειστό της Ριζούπολης αναμένεται να είναι “κιτρινόμαυρο” με κόσμο και παίκτες να ζουν για την μεγάλη στιγμή.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πολύ αγχωμένη στο πρώτο σετ η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό της απέναντι στην πολύ ψυχωμένη ομάδα της Παλλήνης. Η “Ένωση” ήταν φανερά αγχωμένη γεγονός που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί ανοιχτά και να αποδώσει το βόλεϊ που ξέρει. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ δεν μπόρεσαν όμως να “χτίσουν” μια διαφορά ασφαλείας απέναντι σε μια ομάδα που έβρισκε τρόπο να παραμένει κοντά στο σκορ. Ισοφάρισε αρχικά σε 18-18 ενώ προηγήθηκε για πρώτη φορά με 22-20. Η ΑΕΚ αντέδρασε μείωσε σε 21-22 αλλά δύο σερί λάθη έφεραν την Παλλήνη στο 24-22, κερδίζοντας τελικά το σετ με 25-22.

Η ομάδα σοβαρεύτηκε στη συνέχεια, μπήκε πολύ δυναμικά στο δεύτερο σετ, πήρε προβάδισμα με 4-1 και συνέχισε με το ίδιο καθαρό μυαλό έχοντας απόσταση ασφαλείας από την Παλλήνη που δεν είχε τις λύσεις για να ακολουθήσει τον ρυθμό των “κιτρινόμαυρων”. Παρά τα αρκετά εύκολα λάθη η ομάδα νίκησε με 25-18 και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ. Ακόμα πιο εύκολα ήρθε η νίκη στο τρίτο σετ για τους “κιτρινόμαυρους” που δεν άφησαν καμία ελπίδα στην Παλλήνη να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, κερδίζοντας με 25-14 και 25-17 αντίστοιχα.

Στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών ο Απόλλωνας νίκησε με 3-1 σετ τον Ροδίων Άθλησις και πήρε πρώτος το εισιτήριο για τον σημερινό μεγάλο τελικό.

Τα σετ: 22-25, 25-18, 25-14, 5-17

ΑΕΚ (Νίκος Νεόφυτος): Λάππας, Αλεξίου, Κρέτσης, Κανέλλος, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Αχιλλεόπουλος, Κουλοχέρης, Σωνάκης, Ανάγνου, Δεληπρίμης και Δραβόπουλος

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά ανόδου

Β΄Φάση Α’Ομίλου

Σάββατο 31/3/2018

ΓΣ Απόλλων – Ροδίων Άθλησις

ΑΕΚ – ΓΣ Παλήνης

Κυριακή 1/4/2018

Απόλλωνα, 13.30: Ροδίων Άθλησις- ΑΟ Παλλήνης

Διαιτητές: Μυλωνάκης – Προκοπίου. Επόπτες: Μαυρικίδου – Πατεράκης. Γραμματεία: Δενδή

Απόλλωνα, 15.30: ΑΕΚ-Απόλλωνας Αθηνών

Διαιτητές: Γεροθόδωρος – Πρέντζας. Επόπτες: Νικάκης – Βαρατάσης. Γραμματεία: Ταλάρου

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X