ΜακΛιν: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, θα είναι δύσκολο ματς»

ΜακΛιν: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, θα είναι δύσκολο ματς»
Photo Credits: INTIME

Για τη δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης κόντρα την ΑΕΚ στο ΣΕΦ (19:30) μίλησε μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Ολυμπιακού Τζαμέλ ΜακΛιν, ο οποίος χαρακτήρισε την Ένωση πολύ καλή ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σε όλους σας!

Την ώρα που γράφω αυτό το blog βρισκόμαστε στον δρόμο της επιστροφής από την Μάλαγα, όπου τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε.

Παλέψαμε σκληρά για τη νίκη, όμως, το κακό μας πρώτο ημίχρονο, αλλά και κάποια λάθη στο τέλος τόσο της κανονικής διάρκειας, όσο και της παράτασης μας, κόστισαν και δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε το διπλό.ΜακΛιν: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, θα είναι δύσκολο ματς»

Είναι ένα στενάχωρο αποτέλεσμα, όμως, είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε πίσω μας, καθώς μόλις σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις όπου θέλουμε πάση θυσία τη νίκη.

Πριν μιλήσω για τον αγώνα με την ΑΕΚ, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον αρχηγό μας, Βασίλη Σπανούλη, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας! Είναι πολύ μεγάλη η διάκρισή του και θεωρώ πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης να πάρει το ρεκόρ από τα χέρια του! Και πάλι συγχαρητήρια!

Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στην Ισπανία και να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο ματς, όμως, πιστεύω πως με προσήλωση στην άμυνα και με την στήριξη του κόσμου μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Όπως είπα και στο προηγούμενο blog μου, τώρα είναι η ώρα να βγάλουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Και πιστεύω πως και με τις επιστροφές των τραυματιών θα βελτιώσουμε την εικόνα μας και θα είμαστε έτοιμοι στις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X