Πρώτο βήμα για την άνοδο κάνει σήμερα η ΑΕΚ

Πρώτο βήμα για την άνοδο κάνει σήμερα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά που την βρήκε αήττητη στον όμιλο της η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ είναι έτοιμη για να “σφραγίσει” τους κόπους της φετινής σεζόν. Η μεγάλη ώρα έφτασε για την “Ένωση” που θέλει αύριο να πανηγυρίσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια κατακτώντας την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου που πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο στη Ριζούπολη. Για να γίνει αυτό καλείται σήμερα να κάνει το πρώτο βήμα κερδίζοντας την Παλλήνη στις 20:15 στον δεύτερο ημιτελικό. Στο πρώτο παιχνίδι ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Ροδίων Άθλησις με τις δύο νικήτριες ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες αύριο στον μεγάλο τελικό. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο της και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως ανέφερε και ο αρχηγός Ηλίας Λάππας στην “Ώρα” το μόνο που μπορεί να φοβάται η “Ένωση” είναι ο κακός της εαυτός και σε καμία περίπτωση δεν θέλει σήμερα να αφήσει να την παρασύρει το άγχος της. Η ομάδα διαθέτει παίκτες με εμπειρία αλλά και ενθουσιασμό που θα οδηγήσουν σήμερα την ομάδα στη μεγάλη νίκη και αύριο στην άνοδο στην Volleyleague. “Θέλουμε να ολοκληρωθεί ιδανικά αυτή η χρονιά και να πανηγυρίσουμε την άνοδο που ήταν και από την αρχή ο μεγάλος μας στόχος. Ένα μικρό άγχος πάντα υπάρχει αλλά είναι καλό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Έχει έμπειρους παίκτες και είμαστε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά για τα οποία δουλεύουμε άλλωστε όλη την χρονιά» ήταν το σχόλιο του Λάππα.

Όλη την χρονιά ο κόσμος δεν στήριξε ιδιαίτερα την ανδρική ομάδα βόλεϊ καθώς το κλειστό του Μετς είναι η αλήθεια πως δεν έχει την ευκολότερη πρόσβαση. Αυτό το Σαββατοκύριακο ωστόσο η ομάδα χρειάζεται όσο ποτέ την στήριξη του κόσμου της. Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την φωνή τους, τους παίκτες σε αυτές τις δύο κρίσιμες μάχες. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας για την ολοκλήρωση της αήττητης πορείας της και να πανηγυρίσουμε την επάνοδο της στην VOLLEY LEAGUE”. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό.

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά ανόδου

Β΄Φάση Α’Ομίλου

Σάββατο 31/3/2018

Απόλλωνα, 17.30: ΓΣ Απόλλων – Ροδίων Άθλησις

Διαιτητές: Κουτσούλας – Μαλφας. Επόπτες: Γεωργιάδης Στ. – Κατσιάρας. Γραμματεία: Πεσίνογλου

Απόλλωνα, 20.15: ΑΕΚ – ΓΣ Παλήνης

Διαιτητές: Φραγκάκης – Μαρκάκης. Επόπτες: Κατερλή – Κυργιαλάνη. Γραμματεία: Ακαρέπη

Κυριακή 1/4/2018

Απόλλωνα, 13.30: Η(1) – Η(2)

Διαιτητές: Μυλωνάκης – Προκοπίου. Επόπτες: Μαυρικίδου – Πατεράκης. Γραμματεία: Δενδή

Απόλλωνα, 15.30: Ν(1) – Ν(2)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος – Πρέντζας. Επόπτες: Νικάκης – Βαρατάσης. Γραμματεία: Ταλάρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X