"Εμείς την δουλειά μας"

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εδώ και 19 μέρες, δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα ούτε για την τύχη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέ, αλλά ούτε και για την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης και όταν ετοιμαζόντουσαν να φύγουν από τα Σπάτα, πληροφορήθηκαν για τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague. Αποφάσεις που τους έφερε επτά βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και οκτώ από τον ΠΑΟΚ. Και κυρίως αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Όμως μην πάει το μυαλό σας σε πανηγυρισμούς. Ούτε καν σε χαμόγελα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σχεδόν το περίμεναν πως αυτή θα ήταν η εξέλιξη. Όχι φυσικά με βάση πληροφορίες, αλλά με γνώμονα το περί κοινού δικαίου αίσθημα.

Στο μυαλό των παικτών της Ένωσης, πριν βγει η χθεσινή απόφαση, ήταν μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και μόνο νίκες μέχρι και το φινάλε της σεζόν. Με την ίδια σκέψη έφυγαν από τα Σπάτα, ακόμα και όταν πληροφορήθηκαν την απόφαση. “Εμείς την δουλειά μας” ήταν η ατάκα που κυριαρχούσε, χωρίς καμία περαιτέρω αντίδραση. Μοναδική σκέψη των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, είναι να συνεχίσουν μόνο με νίκες μέχρι τέλους. Τίποτε άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X