Η γη είναι τετράγωνη Μπίσεσβαρ: «Μας στέρησαν το πρωτάθλημα, είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Η γη είναι τετράγωνη Μπίσεσβαρ: «Μας στέρησαν το πρωτάθλημα, είμαστε η καλύτερη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άδικη χαρακτήρισε την τιμωρία του ΠΑΟΚ,  ο Ντιέγκο Μπίσεβαρ, ενώ δήλωσε ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός εξτρέμ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσσαλονίκης «Libero FM»:

Για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα: «Δύσκολη περίοδος, δίναμε την μάχη μας για το πρωτάθλημα, όλα άλλαξαν μέσα σε τρεις εβδομάδες, δεν είναι καλά, δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο…».

Για τα την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη τιμωρία. Την ΑΕΚ την κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο με ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Και για τον πρόεδρο είναι δύσκολη τιμωρία. Δεν ξέρω τι να πω είναι κάτι καινούργιο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και να κερδίσουμε μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια».

Για το αν είναι δίκαιη η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια απόφαση δικαστηρίου. Μετά από εκείνο το γκολ υπήρχαν συναισθήματα, πανηγυρισμοί, θέλαμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το παιχνίδι, δεν είναι δίκαιη η τιμωρία. Δεν μπορούμε να νιώθουμε καλά, αλλά συνεχίζουμε να μαχόμαστε, δεν ξέρουμε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε θετικοί και να δίνουμε την μάχη μας».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Φυσικά και υπάρχει απογοήτευση, ήμασταν κοντά στον τίτλο, όλα άλλαξαν σε τρεις εβδομάδες, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, έχουμε το Κύπελλο, ενδεχομένως τον τελικό, πρέπει να είμαστε σοβαροί και εκεί και γενικώς μέχρι το τέλος…».

Για το πώς τους επηρεάζουν τα όσα συνέβησαν: «Υπάρχει πνευματική κούραση, μας επηρεάζουν όλα αυτά. Αυτές οι αποφάσεις. Είμαστε όμως επαγγελματίες, παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας καλός άνθρωπος, είναι σαν πατέρας για εμάς. Μας μιλάει πάντα, είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι δύσκολη απόφαση για εκείνον, να του στερήσει κάποιος το γήπεδο, θέλει να είναι δίπλα μας, είναι όμως ένας δυνατός άνθρωπος. Είπα ότι είναι σαν πατέρας για εμάς. Ένας πατέρας έχει καλές και κακές στιγμές αλλά σίγουρα είναι καλός».

Για το ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια: «Εμείς παίζουμε στο γήπεδο αλλά το δικαστήριο αποφασίζει κάτι άλλο, το Κύπελλο είναι σημαντικό αλλά κάτι μικρότερο. Ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1985 όταν ξεκουραστούμε θα δούμε τι έχει γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X