Χουλτ: "Αυτά θα πω στους συμπαίκτες μου για Παναθηναϊκό"

Χουλτ: "Αυτά θα πω στους συμπαίκτες μου για Παναθηναϊκό"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στην Λεωφόρο, η ΑΕΚ είχε δεχθεί γκολ στην πρώτη επικίνδυνη φάση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός. Ήταν ένα φάουλ που είχε κερδίσει ο αντίπαλος, από την πλευρά που έκανε επίθεση ο Χουλτ, φορώντας τα… πράσινα. Τώρα ο Σουηδός μπακ φοράει τα κιτρινόμαυρα. Και μιλώντας στην κάμερα της Nova… αποκάλυψε τι θα πει στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη νοοτροπία νικητή που έχει η Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ:

«Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό».

  • Τι θα πεις στους συμπαίκτες σου για τον Παναθηναϊκό;

«Θα προσπαθήσω να τους δώσω ότι πληροφορίες μπορώ. Θα τους πω πως ακόμα ο Παναθηναϊκός έχει μια δυνατή ομάδα και πως οι νεαροί παίκτες που έχει είναι ταλαντούχοι παίκτες και πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε σχέση με την αρχή που υπήρχαν τα προβλήματα, τώρα ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα και ως σύνολο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

  • Για την διαφορά που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

«Κάθε ματς για εμάς είναι ένας τελικός. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε εδώ και πολύ καιρό και αυτός μας έφερε εδώ που είμαστε. Συνηθίσαμε να παίζουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε. Και αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένας τελικός»

  • Το κλειδί για να κερδίσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό;

«Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο πρεσάρισμα. Να πηγαίνουμε δυνατά στην μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που θέλει να κρατάει την μπάλα. Αν δεν έχουν αυτοί την μπάλα, θα την έχουμε εμείς και θα κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X